fbpx

    JJ van Zon

          Auteur, Spreker,
          Internationaal Yoga & Meditation Leraar,
          Spiritueel ‘Me-time’ Coach & een Liefde Activist

JJ van Zon

Auteur, Spreker,
Internationaal Yoga & Meditation Leraar,
Spiritueel ‘Me-time’ Coach & een Liefde Activist

 

Als Liefde Activist

is mijn missie

jou te motiveren

om vanuit je hart

te denken, spreken

en doen

zodat jij je waardig

happy & veerkrachtig

voelt. 

 

Hallo, ik ben JJ

& zo werd ik een liefde Activist

 

Geboren (1974) en getogen in een gezellig Brabants dorp, Raamsdonksveer, en ik wist vanaf kleins af aan meteen wat ik wilde doen met mijn leven. Dansen! En ook al kreeg ik veel weerstand vanuit mijn thuis, het kon mij niet weerhouden om ervoor te gaan. Op mijn negentiende ben ik aangenomen op de Balletacademie Lucia Marthas en met gierende banden vertrok ik naar de grote stad, Amsterdam.

 

Na de opleiding ben ik begonnen aan een fantastische carrière als professioneel danser. Ik heb de grootste podia mogen delen met geweldige artiesten. Niet alleen dansen, maar ik mocht ook mijn acteer en zangtalenten laten zien in musicals zoals Fame en Saturday Night Fever in zowel Nederland als Duitsland.

 

JJ Dans Geschiedenis

 

Spiritueel, Yoga & Meditation Leraar

 

Na mijn dans carrière heb ik een aantal jaartjes doelloos door het leven gedwaald, maar dit ‘dipje’ was nodig en heeft mij naar het pad van spiritualiteit, inclusief yoga en meditatie geleid. Ik was zo onder de indruk van deze nieuwe kijk op de wereld, dat ik allerlei zelfhulp boeken heb verslonden. Spirituele leiders, zoals Gabrielle Bernstein, Marianne Williamson en Willem Glaudemans hebben mij ten eerste kennis laten maken met ‘een cursus in wonderen’ en ten tweede mij met hun boeken, online trainingen, en lezingen geïnspireerd om een tegengeluid te geven aan het negatieve ego-denksysteem.

Zo onder de indruk van deze bewustwordingen ben ik naar een ashram in India afgereisd om daar van de Indiase meesters Hatha Yoga te bestuderen. Yoga, meditatie, chakras, filosofie en Ayurveda hebben mijn leven verandert. Ik ben daadwerkelijk nog nooit zo dicht bij mezelf geweest als tijdens mijn verblijf in de ashram.

 

Yoga Teacher JJ van Zon

 

Een Liefde Activist

voelt zich geroepen

een tegengeluid te geven

aan het negatieve denk-systeem

door vanuit liefde

te denken, spreken en doen.

 

Als een gewone kerel als ik, door zulke simpele tools innerlijke rust kan vinden, en daardoor zijn licht weer voor de volle honderd procent kan laten schijnen omdat hij authentieke keuzes weet te maken, dan kunnen anderen dit ook. Het ego-denksysteem houdt de wereld in zijn grip door angst en dat moet afgelopen zijn.

 

Wanneer we liefde kiezen boven angst, dan zitten we op één lijn met onze geest. En wanneer we kiezen vanuit het hart, worden we minder beïnvloed door afleiding (het ego-denksysteem) en kunnen we genieten van een gelukkig en gezond leven. Mijn missie is om dit bewustzijn groot te maken.  “Can I hear á namasté …”

 

Ik geef nu al jaren les, workshops, trainingen en retreats in binnen- en buitenland. In mijn coaching praktijk heb ik mensen geholpen met issues variërend van slaapproblemen tot depressies, burn-outs, ziekten, overmatige stress, verslavingen, negatief zelfbeeld, emoties die het leven overnemen, geen werk/thuis balans kunnen vinden, maar ook mensen die gewoonweg meer willen genieten van het leven.

Spiritueel, Yoga & Meditatie Leraar JJ van Zon

 

De Kracht van Me-time

 

Waarschijnlijk word ik gezien als een onconventionele leraar of coach. Ik ben JJ en ik doe mijn best om vanuit mijn hart te denken, spreken en doen. Dit kan voor sommigen ‘bijzonder’ zijn. Echter heb ik geleerd om mijn lichtje niet te laten dimmen (en respect te hebben voor alle andere lichtjes) dus ik hecht zeer veel waarden aan authenticiteit. Dit komt ook geheid terug als je besluit om met mij samen te werken.

 

In de zomer van 2019 is er nog een droom uitgekomen. De gehele reis van mijn spirituele bewustwording, inclusief weerstand, worstelingen, aha-momenten, triomfen en alle tools die me daarbij geholpen hebben beschrijf ik in Mijn eerste boek, de kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs) dat is uitgebracht bij uitgeverij Boekscout. Klik hier voor meer info. 

de kracht van me-time 3d boek cover

In 2014 ben ik getrouwd met Carl en ik woon in Amstelveen. Het leven is zo mooi wanneer je van binnen naar buiten leert leven. Het vergt wat werk, maar je krijgt er ook alles wat je hartje begeert voor terug.

 

Love, Peace & Namasté

 

Xx JJ van Zon

 

Creëer Wonderen

 

De metafysische tekst ‘Een Cursus in Wonderen’ leert ons dat er maar één probleem is; Afscheiding door de identificatie met het ego. De oplossing van alle problemen ligt dus in je hart waar liefde voor verbinding zorgt.

 

Als Liefde Activist ga je dus ook werken met de superkrachten van je hart. Vriendelijkheid, compassie & vergeving zorgen voor geduld waardoor jij authentieke keuzes kunt maken en daardoor vol zelfvertrouwen durft te stralen.

 

Schrijf je nu gratis in en ontvang meteen 4 geleide meditaties als eerste stap als Liefde Activist. 

“JJ is de perfecte coach voor mij. Medelevend, liefdevol, inspirerend en – niet onbelangrijk – hilarisch om mee te werken. Ik heb echt geleerd om me meer te concentreren op de positieve dingen van het leven, vooral in de meest hopeloze situaties. Ik heb niet alleen mijn doel bereikt (beter slapen) maar ben ook meer ontspannen en zelfverzekerd gaan voelen over allerlei situaties. “

Suzan Prins – human resources

“Wat een zegen ben je! Toen ik eind 2017 in een onverwachte emotionele dip belandde, wendde ik me tot je voor begeleiding en ondersteuning en dit gaf je zoals altijd met heel je hart, wat een krachtig onderdeel was in mijn genezingsproces. JJ, je hebt een echt talent om met de wereld te delen. Ik kan niet wachten om van je te blijven leren, terwijl ik doorga op mijn spirituele en opmerkzame reis. Ik ben zo dankbaar dat onze paden zijn gekruist. Veel liefde. “

Yolande Olhaus-Sluiter – Life & Personal Development Coach

“Je bent een geweldige katalysator geweest voor deze prachtige verandering die in mijn leven plaatsvindt … en daarvoor zal ik altijd zo ontzettend dankbaar zijn. Het is een spannende week geweest om met vrienden de dingen te delen die ik leer op deze reis … en ik voel echt de vrijheid van mijn emancipatie … het is geweldig! “

Charm Laubscher – Teacher

Start Your Spiritual Practice Here Now
Gratis Meditaties Minder Stress

Wordt het tijd voor een dosis vrolijkheid?

*als jij je aanmeldt schrijf jij je ook meteen in voor de nieuwsbrief.

You have Successfully Subscribed!

Ervaar Minder Stress
Met Deze 4 Gratis
Geleide Meditaties

 

Voer je voornaam en e-mailadres in om nu jouw gratis meditaties te ontvangen.